MAKLUMAT PEMBELIAN & PEMBAYARAN


 

1. Tempahan (order) & pembayaran.

2. Anda perlu lengkapkan maklumat  yang diberi bagi proses penghantaran. Sila isi borang maklumat pembelian disini atau dibawah.

3. Sila lampirkan Resit Pembayaran bank in bagi tujuan semakan.(WhatsApp atau Email kepada keluarga Omija).

4. Kami akan proses pembelian anda dan akan dipos secepat mungkin menggunakan khidmat Poslaju selepas mendapat pengesahan (bukti) pembayaran dari pihak anda.

5. Kami akan WhatsApp/SMS kepada anda  ‘Tracking Code’ selepas penghantaran dibuat. Jika masih belum terima dalam 24 jam, sila hubungi kami untuk bantuan.

6. Anda boleh semak status penghantaran menggunakan ‘Tracking Code’ yang diberi di www.poslaju.com.my atau hubungi Posline di 1300-300-300 untuk bantuan.

 


TERMA DAN SYARAT 


 

i) Sila pastikan anda memberi maklumat dengan tepat semasa membuat tempahan, bagi mengelakkan kesilapan. Maaf, Kami tidak akan bertanggungjawab diatas kecuaian anda.

ii) Pembayaran hendaklah dibuat melalui Hong Leng Bank Berhad (HLBB) atau mesin ATM. Sila pastikan anda menyimpan resit bayaran sebagai rujukan untuk masa hadapan.

iii) Pembayaran yang diterima sebelum jam 3.00 petang akan dihantar pada hari yang sama. Manakala pembayaran yang diterima  selepas jam 3.00 petang akan diproses pada keesokan harinya penghantaran dijalankan setiap hari kecuali cuti umum.

iv) Barangan akan sampai ke tangan pembeli dalam tempoh 1-3 hari waktu bekerja selepas tempahan dibuat dan pembayaran anda disahkan.

v) Penghantaran menggunakan khidmat POSLAJU. Kami menjalankan perniagaan ini secara Profesional OFFLINE + ONLINE.